Porträttfoto - Helena & Fredrik



Presentation

Denna bloggen är en fotoblogg av mig. Jag heter Jenny, och här kan du kolla in många av mina bilder och även boka fotografering.

Jag är snart arton år och börjar till hösten mitt tredje och sista år på gymnasiet där jag läser Media, med inriktning Fotografisk Bild. Foto har på ett eller annat sätt alltid varit ett stort intresse för mig, och att få lov att jobba med att fotografera hade varit så otroligt stort.

Det jag tycker mest om att fota är människor. Blommor kanske är vackra men människor är unika. Därför är det alltid kul att fota människor. Alla ser olika ut, och är vackra på ett sätt som är helt annordlunda fån någon annan.

Så nu har jag nu bestämt mig för att ge mig själv titlen "fotograf" och göra en blogg där man kan boka in fotograferingar med mig som fotograf. Självklart är det till ett lågt pris, jag är ju definitivt inte professionell än och gör det ju snarare för erfarenhetens och övningens skull. Jag tycker som sagt att det är superkul att fota, och tar varje chans att öva mig så att jag kan bli bättre och bättre och ännu bättre.

Så vill du ha porträttbilder/modellbilder på dig själv? Eller kanske fina porträttbilder på dina barn? Kanske ett familjefoto, eller ett vackert foto på dig och din käraste? Kontakta då mig på [email protected] så vi kan boka in det så snart som möjligt. (Jag fotar även gärna på fester/evenemang så som t ex bröllop, 50-års kalas osv. om någon är intresserad av det)

För mer info om priser kolla in här

Det blir ALLTID bäst att fota utomhus. Därför kommer porträttfotograferingarna äga rum utomhus. Om du mot förmodan tvunget måste ha foton inomhus kan vi såklart ordna det. Men jag rekomenderar att du istället tänker ut någon plats med fin miljö där fotograferingen kan ske.

Kolla gärna igenom mina bilder här på bloggen, och kommentera.

Hoppas vi ses!
Kram Jenny


Porträttfoto - Erik & Pernilla




Ang. foto bokning

För bokning av fotografering gäller:

Porträttfotografering
5 bilder - 200kr
10 bilder - 350kr
15 bilder - 500kr

Festbilder
Festbilder, dvs. fotning under t ex. bröllop, dop, 60års kalas, där resultatet blir ca 30st redigerade bilder - 500kr


För bokning eller frågor kontakta mig på [email protected]

RSS 2.0